El fantàstic català es fa una mica més gran amb les Històries limítrofes

 

Vivim les nostres rutines immersos en el que ens és conegut; conscientment o no, cerquem sempre l’empara de la familiaritat. Però quan la llum minva i se’ns aguditzen els sentits, podem notar la presència d’ignot imponderable; una dimensió de la que moltes vegades tan sols n’arribem a copsar ressonàncies, manifestacions sense causa aparent.

Com un preludi de l’any Perucho 2020, arriben les Històries limítrofes. Sis contes que et duran a explorar la zona difusa on els mites es tornen tangibles i la realitat pren connotacions esfereïdores. Un límit que ha persistit al llarg dels segles i persistirà encara, estenent-se entre nosaltres i el vast i misteriós mon de les llegendes; les que potser ja coneixes, i les que encara no s’han explicat.

portada_limitrofes2

Les Històries limítrofes són el fruit de gairebé una dècada de feina. Una dècada d’alts i baixos, de bloquejos i d’inspiracions, dies en què les paraules fluien imparables, dies en què m’havia d’esprémer el cervell per extreure’n tan sols quatre frases míseres. Ara, per fi, gràcies a l’Editorial Hermenaute, la meva obra ha vist la llum, sota aquesta impressionant portada de Marta Torres.

CLICA PER VEURE EL VÍDEO DE PRESENTACIÓ

El fantàstic en català es fa, a partir d’avui, una mica més gran. No deixis passar l’oportunitat de submergir-t’hi!

CLICA AQUÍ PER ADQUIRIR LES HISTÒRIES LIMÍTROFES

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s