Sobre el blog i el seu autor

SOBRE EL BLOG

El propòsit d’aquest blog és continuar amb la filosofia del seu predecessor, “Contes de la natura i de naturalesa estranya”; és a dir, anar penjant ressenyes de les lectures que m’han deixat empremta, notícies sobre concursos literaris i les publicacions pròpies que aconsegueixi tirar endavant, i alguna història suficientment breu com per ser llegida a la pantalla.

Per què no he continuat, doncs, penjant totes aquestes coses al blog antic? Per exigències del progrés, i perquè amb el pas dels anys (des del 2008 que hi penjo coses) he notat que el contingut s’anava tornant cada cop més dispers i he sentit la necessitat de començar de bell nou.

Si voleu visitar “Contes de la natura i de naturalesa estranya”, tan sols heu de clicar a la imatge de sota.

dark_forest_by_vityar83-d4yjpvb2

1-foto-pol-alonso

SOBRE MI

Em dic Pol Alonso Pernas i vaig néixer a Barcelona el 1986. Sóc microbiòleg, i per a mi escriure és una manera de poder anar de vacances sense sortir de casa. Especialment si el text està relacionat amb el terror, la ciència-ficció o la fantasia. I si alguna vegada l’encerto i escric alguna cosa que es pugui publicar, doncs encara millor.

Passar-m’ho bé escrivint, siguin histories o ressenyes, és l’objectiu primordial. És per això que en aquest blog no trobareu ni anàlisis exhaustius ni dissertacions acadèmiques. Tan sols la meva opinió sobre el que llegeixo, com a màxim complementada amb el que pugui rescatar de la meva memòria i d’una ullada ràpida a la Viquipèdia.

Les obres ressenyades estan valorades segons el criteri següent:

presentation1

 

Si em voleu escriure per comentar-me qualsevol cosa, suggerir-me ressenyes o contracriticar-me, no dubteu a fer-ho a pol.alonso@gmail.com

Espero que gaudiu del blog!