Nou recull de contes: el ca i altres narracions

No estava mort, tampoc estava de parranda. Estava treballant.

Sí, han passat moltes setmanes des de la meva última entrada al blog. I és que aquests dies no he estat llegint gaire, ans el contrari: escrivint contes nous i repassant-ne de vells.

I aquí teniu el resultat! El ca i altres narracions, un recull de contes curts escrits entre 2011 i 2018 que versen sobre temàtiques molt diferents. Evidentment, el terror i la ciència-ficció hi són presents. No podia ser d’altra manera.

Lektu portada color-1

Els contes que componen el recull són els següents:

El ca, on s’explica la història del Musell, un gos caçador que no podrà mantenir-se al marge del canvis que el progrés introduirà a la granja.

Una història rolera. En aquesta mini-aventura, acompanyarem al mag Tradík i el bàrbar Ohrg a les profunditats d’una masmorra abandonada.

A la cita, una obrera decideix, després de la mort del seu marit, concedir una cita a l’hereu de la fàbrica on treballa.

A la vídua ens endinsarem en la Barcelona dels pobres, de les tavernes, i coneixerem els perills que aguaiten en la foscor dels carrers.

Buscant pis és la història d’una mare i una filla que visiten un possible pis per mudar-se i, sense voler, arriben a saber massa de l’actual llogater.

Extinció. Ficció, o potser no tant, matematico-filosòfica en format condensat.

Sally. Què dirien les plantes si poguessin parlar? O, més ben dit, si poguéssim sentir-les?

El recull està disponible gratuïtament Lektu en formats ePub, mobi o pdf (versió per a imprimir). Per descarregar-lo, tan sols heu de compartir la descàrrega a Facebook o Twitter (preu social).

Bona lectura!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s